De Sapmobiel® is multifunctioneel

De Sapmobiel® is een grote aanhanger waarop een fruitpers en een pasteurisatiemodule zijn gemonteerd, die de appels rechtstreeks verwerken tot uw eigen, verpakt appelsap. Het fruit gaat eerst door een wasmodule, vervolgens door een rasp en bandpers waarna het sap via een buisfilter en opslag in de pasteurisatiemodule terechtkomt. Hier krijgt het sap een kortstondige pasteurisatie bij 80°C.Vervolgens wordt het onmiddellijk afgevuld in een kiemvrije bag-in-box van 5 of 3 liter, waardoor het sap minstens 2 jaar houdbaar is. Eenmaal geopend is het sap nog minstens één maand houdbaar in de koelkast. 

 

Hoe gaat het in zijn werk en wat is de prijs?

Iedereen, particulier en/of beroeps, die over minstens 70 kg appels beschikt en hiervan zijn eigen sap wil persen, is bij De Sapmobiel® op de juiste plaats. Tijdens het persseizoen organiseren we dagelijks persdagen overal in Vlaanderen, en we komen zelfs naar Nederlands Limburg. 

 

Onze prijzen!

(verpakking inbegrepen): 

€ 6,00 / sapbox van 5 liter     (inclusief € 0,50 ecotax)

€ 4,50 / sapbox van 3 liter     (inclusief € 0,30 ecotax)

€ 6,50 / sapbox van 5 liter + kleinfruit, rode biet     (inclusief € 0,50 ecotax) 

€ 5 / sapbox van 3 liter + kleinfruit, rode biet     (inclusief € 0,30 ecotax) 

 

 

Fruitteler, groothandel? Wij persen aan huis!

Vanzelfsprekend kan De Sapmobiel® ook commercieel fruit verwerken in alle hoeveelheden. Voor beroepsfruittelers die hun eigen sap wensen te persen en door hun volume een volle dagpersing kunnen vullen, komen wij aan huis. Belangstelling? Vraag ons om meer details.