De Natuur en Boomgaarden Sociale Werkplaats (NBSW) vzw  is de zusterorganisatie van de Nationale Boomgaardenstichting (NBS) vzw, vereniging voor pomologie, fruittuin-, boomgaard- en landschapsbeheer.

Als sociale werkplaats staat de NBSW in voor het uitvoeren van aanplant-, snoei- en onderhoudswerkzaamheden van zowel publieke als privé-eigendommen van boomgaarden, fruittuinen, hagen, houtkanten, … 
En dit alles aan een sociaal tarief.

Dankzij de aankoop van een mobiele sap-pers, een 4-tal jaar geleden, werd het takenpakket van de NBSW verruimd en werd er meteen ook een oplossing naar voren geschoven voor eigenaars van fruitbomen die hun appels willen laten persen tot een overheerlijk sapje. Een reden temeer om fruitbomen aan te planten en het jaarrond te genieten van eigen versgeperst appelsap.

Net als vorig jaar zal De Sapmobiel® het hele land als actieradius hebben. 

Vier jaren proefdraaien en testen lieten toe het systeem op punt te stellen, wat garant staat voor een vlotte en professionele aanpak. 

De Sapmobiel® heeft een frisse, trendy look, die hem vlot herkenbaar maakt bij het grote publiek.

Wil je je appels laten persen in de huidige of komende oogstperiode en beschik je over minstens 70 kg appels, dan staat De Sapmobiel® voor je klaar.
Tijdig reserveren is belangrijk.
Zo kunnen wij voor een goede spreiding zorgen en komt de 
Sapmobiel® dicht bij je thuis.
We verwijzen je graag naar onze perskalender (en de persvoorwaarden) die je verder op deze website terugvindt, alsook de rubrieken 'info' en 'contact'.